Cadeautjes voor je Oekraïense vrouw

Cadeautjes voor je Oekraïense vrouw.

Oekraïense vrouwen zijn dol op cadeautjes. Cadeautjes laten haar zien en voelen hoeveel je om haar geeft. Als je een echte man bent, dan koop je regelmatig cadeautjes voor je Oekraïense vrouw. Ze zal altijd blij zijn met een leuk cadeautje. Het is hierbij niet zo belangrijk dat het een duur cadeau moet zijn, maar het is wel belangrijk dat je regelmatig iets geeft. Wanneer je geen cadeautjes voor je Oekraiense  vrouw koopt, zal ze denken dat je niet om haar geeft, met alle gevolgen van dien.

Wanneer cadeautjes voor je Oekraïense vrouw ?

Er zijn een aantal belangrijke dagen per jaar waarop je eigenlijk altijd een geschenk geeft aan je Oekraïense vrouw. Uiteraard geef je iets moois aan haar op haar verjaardag. Daarnaast zijn de geijkte dagen, zoals verlovingsdagen, trouwdagen en andere speciale data voor jullie ook een reden om haar iets te geven.

Internationale vrouwendag.

Op 8 maart is het internationale vrouwendag. Op die dag laten mannen zien hoe zeer ze hun vrouw waarderen. Dit is dus een dag dat je absoluut moet laten weten dat je aan haar denkt en dat je haar waardeert. Een mooie bos bloemen is dan zeker op zijn plaats. Vergeet 14 februari (valentijnsdag) ook niet om haar iets te geven. Valentijnsdag is in onze cultuur misschien niet heel erg belangrijk, maar in de Oekraïense cultuur is dit een belangrijke dag voor de vrouw.

cadeautjes voor je oekraiense vrouw

Bloemen en chocolade

Bijna alle Oekraïense vrouwen houden van bloemen en chocolade. Doe met deze wetenschap dus je voordeel. Je hoeft geen enorme dozen met chocolade te geven en een bos bloemen hoeft ook geen doorsnede te hebben van een meter. Zorg ervoor dat je kwaliteit geeft. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Een kleinere bos bloemen van de bloemist, van hoge kwaliteit, zal het beter doen dan een enorme bos tulpen uit de supermarkt.

Meer over bloemen.

In Oekraïne barst het naar onze maatstaven van het bijgeloof. Wil je cadeautjes voor je Oekraïense vrouw kopen en denk je hierbij aan bloemen, zorg er dan voor dat je altijd een ONEVEN aantal bloemen geeft. Een even aantal bloemen wordt namelijk gegeven aan overleden mensen. (op een begrafenis dus.) Je zal je lieve vrouw dus behoorlijk beledigen als je haar een even aantal bloemen geeft. (Geef voor de zekerheid ook niet 13 bloemen)

Een ander geschenk.

Een groot verschil met onze Nederlandse cultuur is dat we een Nederlandse vrouw rustig een gebruikt cadeau kunnen geven. Wij Europeanen zijn nou eenmaal zuinig ingesteld en wij krijgen van kinds af aan met de paplepel ingegoten dat het belangrijkste aan een cadeau, de moeite die iemand heeft gedaan om het cadeau te kopen. Een gegeven paard moet je niet in de mond kijken.

Voor een Oekraïense vrouw ligt dat net even anders. Maak nooit de fout om bijvoorbeeld een mooie gebruikte fiets cadeau te geven. Wil je iets geven, zorg dan dat het nieuw en ongebruikt is. Het is niet erg om in plaats van diamanten een zirkonia te geven, zolang die zirkonia maar wel nieuw is.
Het is daarbij niet van belang dat het gebruikte cadeau van hogere kwaliteit is, duurder was in aanschaf, of duurzamer in gebruik is. “Nieuw” is het toverwoord.

Cadeautjes voor je Oekraïense vrouw

Geld geven.

Een groot verschil met onze cultuur is dat je een Oekraïense vrouw best geld kunt geven met de opmerking dat ze er zelf maar iets moois van moet kopen. In onze cultuur wordt het geven van geld al snel gezien als des-interesse, maar jouw Oekraïense vrouw zal blij zijn. Ze kan nu namelijk iets kopen wat ze echt graag wil hebben. Voor ons mannen is dit heel makkelijk en voor je lieve vrouw is het ook fijn. Geef dus gerust geld. Ze zal het echt goed besteden en uiteindelijk is ze misschien wel blijer met haar cadeau dan dat jij moeite doet om iets passends uit te zoeken. Geld kun je ook heel snel overmaken via Western Union. Ze heeft het geld dan binnen een uur.

Cadeautjes voor je Oekraïense vrouw

Parfum en verzorgingsproducten

Ga je cadeautjes voor je Oekraïense vrouw kopen en denk je daarbij aan parfum of verzorgingsproducten, dan kunnen we je de volgende tips geven. Oekraïense vrouwen staan erom bekend dat ze veel tijd aan hun uiterlijke verzorging besteden. Concreet betekent dit dat een Oekraïense vrouw heel goed weet welke cosmeticalijn het beste bij haar past. Over het algemeen zijn Europese vrouwen al redelijk kieskeurig, maar de Oekraïense vrouw is nog veel kieskeuriger.

Neem dus de tijd om uit te zoeken van welke parfum ze houdt en welke cosmeticalijn ze het liefst gebruikt. Een goede tip die we je hierbij kunnen geven is: Maak foto’s van de producten die ze gebruikt. Op deze manier kun je op je gemak de juiste producten vinden. De producten die zij het liefste gebruikt.

Cadeautjes voor de kinderen.

Oekraïense vrouwen geven veel aandacht aan hun kinderen. Hun kinderen staan altijd op nummer 1. Het is daarom belangrijk dat je een Cadeautje meeneemt voor de kinderen bij jullie ontmoeting. Let er wel op dat het cadeautje aansluit bij de voorkeuren van haar kind(eren). Doe dus onderzoek naar wat de kinderen leuk vinden en wat bij hun leeftijd past.

Snoep doet het natuurlijk altijd goed en speelgoed staat op een goede tweede plaats. Geef je ogen goed de kost wanneer jullie op Skype zitten te praten. Misschien zie je bepaalde soorten speelgoed in beeld. Zie je niets, vraag er dan gewoon naar. Wanneer je interesse toont in haar kinderen, zal dat voor haar een prettig gevoel geven. Let er wel op dat je interesse altijd oprecht is. Heb je een hekel aan kinderen, zoek dan een andere vrouw.

Cadeautjes voor je Oekraïense vrouw zijn een belangrijk onderdeel van jullie relatie. Het hoeven geen dure cadeaus te zijn, maar geef wel regelmatig iets. Neem in ieder geval regelmatig een bos bloemen mee en verwen je vrouw. Je zal merken dat ze jouw cadeaus enorm waardeert. En laten we eerlijk zijn… Hoe gaaf is het als je partner je waardeert en je haar liefde terug geeft? Super toch?

Geef een reactie