leeftijdsverschil met een oekraiense vrouw -1

Leeftijdsverschil met een Oekraïense vrouw

Als je denkt dat het leeftijdsverschil met een Oekraïense vrouw niet meer is dan een getal, dan heb je tot op zekere hoogte gelijk. Leeftijd is immers niet veel meer dan een getal. Helaas gaat deze stelling niet altijd op. Het leeftijds
verschil met een Oekraïense vrouw en jij is in veel gevallen wel degelijk belangrijk.
Oekraïense vrouwen zoeken inderdaad vaak een man die wat ouder is dan zijzelf, maar een leeftijdsverschil van meer dan 20 jaar is over het algemeen af te raden.

Waarom is een groot leeftijdsverschil met een Oekraïense vrouw niet verstandig?

Natuurlijk ben voel jij je hartstikke jong en vitaal. Je sport veel en je kunt nog best een sprintje trekken. Je bent jong van geest en je bent pas 52. Jij hebt een goede baan, een eigen huis en je hebt een leuke auto voor de deur. Het enige wat er nog ontbreekt is een fijne vrouw. Je voorkeur gaat uit naar een wat jongere vrouw. Je hebt gehoord dat Slavische vrouwen nog geloven in traditionele normen en waarden. Daarnaast is er ook nog eens een behoorlijk vrouwen-overschot in Oekraïene, dus je besluit te gaan daten.

Je komt al snel een leuke en knappe vrouw tegen van 25 jaar jong. Je komt met haar aan de praat en je merkt dat je een goede klik met haar hebt. Het lijkt erop dat ze je echt leuk vind. Je spreekt met haar af om eens een keer te bellen en ook dat gaat goed. Je voelt jezelf weer helemaal opleven. Zo’n jonge vrouw is goed voor jouw zelfvertrouwen en het geeft je het gevoel dat je de hele wereld aankan.

leeftijdsverschil met een oekraiense vrouw -2

Je hebt het niet in de gaten…

Het lijkt erop dat deze jonge bloem heel erg veel interesse in je heeft. Ze heeft alleen niet zo veel interesse in jou, maar ze heeft meer interesse in jouw bankrekening. Nu zul je misschien denken: “Maar ze vraagt niet om geld.” Nu is het zo dat jouw Oekraïense schone geen geld hoeft te vragen aan jou. Althans, niet expliciet. Ze heeft  namelijk meer dan voldoende mogelijkheden om jou financieel uit te kleden.

Een voorbeeld:

Je hebt een leuke, jonge Oekraïense vrouw gevonden die meer dan 20 jaar jonger is. Het klikt allemaal heel goed tussen jullie en na een aantal telefoongesprekken en videogesprekken besluiten jullie elkaar te ontmoeten. Je weet inmiddels dat het gebruikelijk is voor de man om naar Oekraïne te reizen, dus je boekt een vlucht. Uiteraard wil je een paar dagen blijven, dus je boekt ook meteen een hotel of een appartement. Je koopt natuurlijk ook meteen een paar leuke kadootjes voor je lief, want je kan natuurlijk niet met lege handen aankomen. Je vertelt je vriendin wanneer je naar Oekraïne komt om haar te bezoeken en dan komt je vriendin met het goede idee om een vertaler te regelen. Zij spreekt namelijk maar een klein beetje Engels en jij spreekt geen Oekraïens of Russisch. Gelukkig is de vertaler niet zo duur. Slechts EUR 20,- per uur.

Je slikt even, maar ja, het is natuurlijk wel fijn als je ook kunt communiceren met je vriendin. Die vertaler heb je niet de  hele tijd nodig, dus het zal je de kop niet kosten. Je vriendin regelt dus meteen de vertaler.

leeftijdsverschil met een oekraiense vrouw -3

Etenstijd.

Je wilt natuurlijk ook graag een hapje eten wanneer jij bij je vriendin bent. Helaas ben je totaal niet bekend in Kiev, dus je vraagt je vriendin of ze een goed restaurant weet. Je vriendin weet dat natuurlijk wel. Ze zegt dat ze geen duur restaurant zal kiezen, want daar voelt ze zich ongemakkelijk bij.

Jullie gaan dus op pad en de vertaler gaat mee. Je vriendin loodst je door wat straatjes heen en jullie lopen een gezellig restaurantje binnen. De kaart wordt aangeboden en jullie bestellen wat. De vertaler bestelt ook wat en met behulp van de vertaler hebben jullie onder het genot van een hapje en een drankje een goed gesprek.

Als de rekening komt, ben je verrast. Voor 3 personen eten en drinken voor slechts 50 euro ?? Wow ! Dat is nog eens een koopje. Je betaalt de rekening en jullie gaan uit elkaar en spreken af voor de volgende dag.

Wat is er nu gebeurd ?

Deze avond heeft je het volgende gekost:

  • Eur 50,- aan kadootjes
  • Eur 20,- x 4 (uur) vertaler = EUR 80,-
  • Eur 50,- Eten en drinken.

Totaal: Eur 180,-

Jouw vriendin heeft het volgende verdiend:

  • 50 euro kadootjes.
  • 4 x 10 euro vertaalwerkzaamheden
  • 20 euro in het restaurant.

Jouw vriendin heeft namelijk helemaal niet zoveel interesse in jou, maar zoals we al eerder schreven, ze heeft wel interesse in jouw bankrekening. De vertaler is een goede vriendin van haar die Engels spreekt. Deze vriendin rekent een enorm hoog bedrag voor haar diensten, dus daar pikt jouw vriendin meteen de helft van mee.

Daarnaast kent ze de restaurateur ook goed en die geeft haar 20 euro provisie voor het eten. Een redelijke maaltijd kost je maximaal een tientje per persoon namelijk.

En zo wordt je zonder het te weten heel snel van je geld afgeholpen.

Dit was een voorbeeld

Een groot leeftijdsverschil met een Oekraïense vrouw hoeft geen probleem te zijn. Wees echter wel op je hoede en lees ook de andere artikelen op deze website. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Doe er dus je voordeel mee.

 

 

Geef een reactie