Oekraïense vrouwen – Waarom wij het beter doen.

Oekraïense vrouwen - Mike de JongIk ben Mike. De oprichter van UkraineLove.nl, Een bemiddelingsbureau voor Nederlandse mannen en Oekraïense vrouwen. Ik wil je van harte welkom heten in jouw zoektocht naar de ware liefde.

Ik ben me er van bewust dat er veel mooie en lieve vrouwen in jouw wereld lopen, maar je mist die ene vrouw die jouw hart sneller laat kloppen.

Je bent opzoek naar die ene echte liefde die jouw wereld op zijn kop zet en de zon weer volop laat schijnen. Misschien heb je al datingsites bezocht en heb je ook al een kijkje genomen bij verschillende huwelijksbureaus, maar tot op heden heb je niet die ene speciale vrouw kunnen vinden. De vrouw waar je dag en nacht aan denkt en waar je niet meer zonder kan.

Wij zijn er om jou te helpen de ware liefde te vinden tussen al die charmante Oekraïense vrouwen.

Beste gast,

Het is niet meer nodig om je uit te leggen hoe knap, loyaal en ontwikkeld Oekraïense vrouwen zijn. We hoeven je ook vast niet meer uit te leggen wat een geweldige liefhebbende echtgenotes en moeders deze vrouwen zijn. Het feit dat er wereldwijd vele mannen dromen van Slavische vrouwen zegt eigenlijk al meer dan genoeg.

Toch is de zoektocht vaak moeilijker dan je in eerste aanleg zou denken. je loopt al snel tegen oneerlijke personen aan die je niet precies vertellen wie ze zijn. Het komt zelfs regelmatig voor dat mannen letterlijk bij de neus genomen worden en zo duizenden Euro’s besteden aan wat later een luchtkasteel blijkt te zijn.

Je bent nu beland bij UkraineLove.nl. Wij zijn geen dating bureau, maar een gespecialiseerde matchmaker voor Nederlandse mannen en Oekraïense vrouwen. Je zult bij ons geen nep-profielen aantreffen met foto’s van dames, maar je treft bij ons uitsluitend serieuze dames aan die, net als jij, op zoek zijn naar de ware liefde. Inmiddels hebben wij een grote database met vrouwen opgebouwd die we allemaal persoonlijk kennen en gesproken hebben. Je bent niet ver meer verwijderd van jouw ware liefde.

Welkom op UkraineLove.nl !

 • Plan nu je gratis matchmaking interview van 30 minuten in met Mike en je weet meteen waar je aan toe bent. Doe het NU
 • Mike zal je helpen bij het kiezen van de beste matchmaking strategie, zodat jij zorgeloos kunt beginnen met daten en de juiste vrouw vinden.

 

Mike’s Skype ID is: Mike Ukrainelove

 

UkraineLove garandeert je het volgende:

 1. Je zult alleen de BESTE Oekraïense vrouwen ontmoeten:

 

 • WE ADVERTEREN NIET OM ONZE DAMES TE VINDEN!!!
  Wij plaatsen geen advertenties in bladen of op het internet om onze dames te vinden. Al onze klanten zijn bij ons gekomen, doordat een vriendin ze heeft aangeraden om ons te contacteren. We vullen onze database dus uitsluitend door mond-tot-mond reclame. Dit geeft ons namelijk het voorrecht om dames in te kunnen schrijven die serieus en bewust op zoek zijn naar een relatiepartner in een ander land. Deze dames zijn zich al bewust van de cultuurverschillen en de uitdagingen die ze zullen tegenkomen.

 

 • We registreren uitsluitend dames die zich persoonlijk in ons kantoor in Kiev hebben aangemeld en waar we een gesprek mee hebben gehad. De enige uitzondering hierop is wanneer een dame uit een andere stad komt. We hebben dan een uitgebreid interview met hen door de telefoon of over Skype.

 

 • Onze dames betalen ons om in onze database opgenomen te worden. We betalen NOOIT een dame om op een date te komen.

 

 • Voordat een dame ingeschreven wordt, moet ze 6 formulieren invullen, zodat we een uitstekend beeld van haar hebben. Daarnaast hebben we ook een gesprek van minimaal 2 uur met haar, zodat we weten wat haar intenties zijn en wat haar voorkeuren zijn.

 

 • Een belangrijk deel van ons inschrijvingsproces is het invullen van een gedetailleerd interview, zodat we inzicht krijgen  in haar temperament, haar persoonlijkheid, haar levensloop, levensdoelen, etc, etc. Alleen op deze manier kunnen een hoogstaande matchmaking service aanbieden voor onze clienten.

 

 • We bouwen een persoonlijke band op met onze clienten. Dit doen we met zowel onze mannelijke clienten, als onze vrouwelijke clienten.

 

 • We vragen tijdens het inschrijven ook naar de hobbies, interesses, het karakter en de huwbaarheid van de dame.

 

 • In Oekraïne staat in het nationale paspoort ook de huwelijkse staat vermeld. We hebben altijd een kopie van het paspoort, zodat we zekerheid hebben over haar fysieke bestaan en zodat we zekerheid hebben over haar status als “vrijgezelle dame”

 

 • Het kan voorkomen dat je onze dames in populaire tijdschriften ziet staan, Wij garanderen dat we uitsluitend originele en realistische foto’s gebruiken om je een indruk van haar uiterlijk te geven.

 

 • In aanvulling op een professionele foto-sessie met onze dames, nemen we ook foto’s van haar in ons kantoor in Kiev. Je kunt dus altijd zien dt de professionele foto’s realistisch zijn.

 

 • Wij verwijderen het profiel van een dame zodra we meer dan 3 serieuze klachten hebben gehad van onze mannelijke clienten. je kunt hierbij denken aan klachten als bijvoorbeeld “Ze is een player”

 

 • We stoppen ook met een mannelijke client en geven geen restitutie, zodra een dame klaagt over sexuele intimidatie of sex-tourisme.

 

 • Al onze klanten, zowel mannen als vrouwen moeten minimaal 21 jaar oud zijn om gebruik te maken van onze diensten

 

 • UkraineLove levert op geen enkele wijze escortservice of andere sex gerelateerde diensten.

 

 • We beginnen pas te werken voor een mannelijke client, zodra we voldoende matches voor hem hebben.

 

 • We leveren een gedetailleerde analyse van elk profiel van de dame. (Onze speciale Matchmaking SWAT analyse). Dit helpt de man bij het maken van zijn keuze voor de juiste date met de juiste Oekraïense vrouwen.

 

 • Onze diensten besparen je een hoop tijd en energie bij het ontoeten van de juiste Oekraïense vrouwen. Er wordt dus door ons geschoten met scherp en niet met hagel. Ook vertellen we je niet welke Oekraïense vrouwen je moet ontmoeten, maar we geven je meer dan voldoende informatie om zelf de beslissingen te maken met wie je op date wilt.

 

 • We organiseren alleen een date tussen jou en onze dame nadat de dame je introductiebrief en je foto’s gezien heeft. Daarnaast MOET DE DAME OOK INTERESSE IN JOU HEBBEN. ER IS DUS ALLEEN EEN DATE MOGELIJK BIJ WEDERZIJDSE INTERESSE.

 

 • We zorgen voor ruim voldoende vertaalservices bij onze matchmaking plannen. Daarnaast plannen we de dates op zo’n manier dat je het maximale uit jouw verblijf in Kiev kunt halen.

 

 • Onze matchmaking plannen hebben geen limiet aan het aantal dates wat je kunt hebben met verschillende dames. Hierin zijn wij uniek! Op deze manier kunnen wij meer dames aan je voorstellen die interesse in he hebben en hierdoor zal ook jouw bezoek succesvoller verlopen!

 

 • Sommige dames verwachten dat haar taxikosten vergoed zullen worden door de man wanneer ze op een date verschijnen. Wij zullen je hiervan altijd vooraf op de hoogte stellen, zodat je zelf een beslissing kunt maken of je de dame wilt ontmoeten.

 

 • Privacy van onze clienten is erg belangrijk in onze ogen. Wij zullen nooit jouw contactgegevens of persoonlijke informatie doorgeven aan anderen, tenzij dit nodig is voor jouw persoonlijke matchmaking.

 

 • De adressen van onze clienten worden NOOIT door ons verkocht. Wij zijn matchmakers! geen adreshandelaren.

 

Er is al veel geschreven over de schoonheid van Oekraïense vrouwen, over hun vrouwelijkheid en over hun zachtaardigheid. Jammergenoeg zijn er nog steeds mannen die twijfelen of een Oekraïense bruid wel bij hen zal passen. We willen juist deze mannen aanraden om een kijkje te nemen in de uitgebreide profielen op onze website. We weten zeker dat je in de profielen van onze vrijgezelle dames een leuke en lieve vrouw zult vinden. Heb je meer hulp nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn discreet en betrouwbaar.

Inmiddels hebben honderden Nederlandse mannen hun lieve vrouw via ons gevonden. Zij hebben met onze hulp de liefde van hun leven aan zich weten te binden en zijn gelukkig met een Oekraïense vrouw. Aarzel niet langer! Het is nooit te laat om de liefde van je leven te vinden. Ook al denk je dat het onmogelijk is. Op ieder potje past een dekseltje.

Wij ontvangen regelmatig van stellen die door ons en onze specialisten zijn samengebracht. Vaak geven de mannen aan dat ze in het begin heel erg twijfelden, maar dat ze nu spijt hebben dat ze niet eerder aan deze stap zijn begonnen. Neem dus vandaag de stap. Meld jezelf gratis aan en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Als dit is wat je verwacht van een gedegen bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar de ideale vrouw!

Meer informatie: lees ons blog