hoe word je onweerstaanbaar voor een oekraiense vrouw - couple in love

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw?

Hoe zorg je ervoor dat zij jou aantrekkelijk vind? Laten we eerlijk zijn. Geen enkele man vind zichzelf super aantrekkelijk. Dat heeft voor een deel te maken met onze cultuur en voor een deel met ons eigen zelfbeeld. Toch kun jij als persoon best aantrekkelijk gevonden worden door een Oekraïense vrouw.

Oekraïense vrouwen zijn over het algemeen minder gericht op het uiterlijk van hun partner. Dat wil trouwens niet zeggen dat uiterlijk totaal onbelangrijk is. Oekraïense vrouwen kijken alleen verder dan hun neus lang is. Een mooie man is een leuke bonus, maar er zijn een aantal zaken die in haar ogen veel belangrijker zijn dan een mooi uiterlijk.

De tips uit dit artikel kun je eenvoudig toepassen tijdens het daten en in je relatie met een Oekraïense vrouw. Je hoeft je na het lezen van dit artikel dus niet meer af te vragen: “Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw”.

Wees oprecht

Voordat we je deze tips gaan geven, willen we je eerst waarschuwen. We hebben het er al eerder over gehad, Oekraïense vrouwen zijn geen hopeloze domme kalfjes die uit wanhoop opzoek gaan naar een westerse man. Oekraïense vrouwen zijn slim, over het algemeen hoog ontwikkeld en ze beschikken over een behoorlijke mensenkennis. Het heeft geen zin om jezelf beter voor te doen dan je bent. Wees altijd jezelf en wees altijd oprecht naar je Oekraïense vriendin toe. Ze zal het snel begrijpen als je niet oprecht bent en als je je anders voordoet dan je bent.

hoe word je onweerstaanbaar voor een oekraiense vrouw - verleiding

Ze wil dat je haar zult verleiden.

Een Oekraïense vrouw houdt ervan om verleid te worden. Ze geniet ervan om te ervaren dat een man zijn best doet om haar de zijne te maken. Hofmakerij zal een belangrijk onderdeel zijn van jullie relatie. De hofmakerij houdt echter niet op zodra jullie een relatie hebben. Juist in de relatie gaat de hofmakerij gewoon door. Een Oekraïense vrouw wil ervaren dat haar man haar wil. Laat haar regelmatig merken dat je haar waardeert en haar schoonheid bewonderd.

Het lijkt misschien allemaal een beetje op macho gedrag, maar niets is minder waar. Westerse mannen zijn zich in de loop der jaren steeds meer gaan gedragen als vrouwen. We zijn zachtaardiger geworden en we tonen onze emoties meer. Dit is juist in tegenstelling tot de Oekraïense man. Deze mannen zijn “mannelijker” dan westerse mannen. Wanneer je aantrekkelijk wilt zijn voor een Oekraïense vrouw, zul je een aantal zaken anders moeten doen.

Geen Clone

Denk nu niet dat je een clone moet worden van de gemiddelde Oekraïense man, want dat is ook zeker niet het geval. Oekraïense mannen hebben ook hun onhebbelijkheden. Het is een publiek geheim dat Oekraïense mannen nogal een historie hebben als het aankomt op drankmisbruik. Natuurlijk heeft niet iedere Oekraïense man een drankprobleem. Het percentage ligt in Oekraïne gewoon hoger. Het zal je daarom ook niet verbazen dat mannen die geen alcohol drinken, het over het algemeen beter doen bij Oekraïense vrouwen.

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw? Verras haar !

Oekraïense vrouwen zijn over het algemeen erg romantisch aangelegd. Je zult haar aandacht in eerste instantie ook meteen opeisen als je gebruik maakt van oprechte, lieve woorden. Stuur zo af en toe een romantische zin via Viber of SMS. Juist op momenten dat ze het niet verwacht, hebben romantische, lieve woorden een goede uitwerking. Het verrassingselement speelt hier dus mee.

Daarnaast houden ze erg van avonturen. Wanneer je haar bezoekt, plan dan leuke uitjes voor jullie. Een romantisch diner in een leuk restaurant zal ze altijd op prijs stellen. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de horecaprijzen zijn absoluut laag te noemen in Oekraïne. Voor minder dan EUR 40,- kun je de avond van je leven hebben in een restaurant. Dit is een belangrijke tip in de vraag “Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw”.

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw-kasteel

Cultuur snuiven

Houd je vrouw van cultuur? Neem haar dan mee om een kasteel of een kerk te bezichtigen. Dit zal ze zeker waarderen. Maak er een romantische dag van. Laat je fantasie en je gevoel voor romantiek werken en je zult zien dat je haar waardering krijgt.

Als je een beetje handig bent in de keuken, kun je ook een picknick organiseren. Veel Oekraïense vrouwen houden van het buitenleven en met een beetje goede wil vind je ergens een romantisch plekje in een park of in een bos. Je hoeft echt geen keukenprins te zijn om in een lokale bakkerij een paar leuke en luxe broodjes te kopen, wat aardbeitjes te regelen en een flesje bubbels in je boodschappentas te doen.

Virtuele geschenken.

We hadden het al even over lieve berichten en romantische woorden. Wat zou je denken van een virtueel geschenk. Hierbij kun je denken aan een digitale ansichtkaart, virtuele bloemen, of gewoon een lieve video die je opneemt met je mobiele telefoon. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om echte bloemen te sturen via bijvoorbeeld fleurop. Je bloemen worden dan vers bezorgd bij de vrouw van je dromen. En voordat we het vergeten… Een ansichtkaart kun je ook gewoon via de post versturen.

Bezoek haar in Oekraïne.

Het maakt iet uit hoe vaak jullie met elkaar chatten en het maakt niet uit hoe lang jullie met elkaar chatten. Chatten online en via de telefoon is en blijft een virtuele aangelegenheid. Zolang het een virtuele aangelegenheid is, zal jouw Oekraïense vriendin je nooit als serieus zien. Het contact kan nog zo goed voelen en jullie gesprekken kunnen nog zo geweldig zijn. Het maakt niet uit zolang jullie elkaar nog niet in levende lijve hebben ontmoet.

Op het moment dat jij zeker weet dat je met een serieuze vrouw in contact bent gekomen en zodra je meer gevoel voor haar gaat krijgen, neem dan de stap om haar te bezoeken. Jij wordt geacht de eerste stap daarin te nemen en jij wordt geacht om als eerste naar Oekraïne te reizen. Oekraïense vrouwen houden van mannen die sterk zijn en die niet opgeven. Door de stap te nemen en haar te bezoeken laat je jouw serieuze intenties aan haar zien.

Wacht overigens niet te lang met haar te bezoeken. Laat zien dat jouw mooie en lieve woorden werkelijkheid zijn en dat je bent wie je zegt dat je bent.

Bekijk ook de handige tips die we voor je hebben, wanneer je besluit om naar Oekraïne te reizen.

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw-in love

Laat haar zien dat je echt van haar houd.

Een Oekraïense vrouw gelooft dat als een man echt van haar houdt, dat hij ook een beetje jaloers moet zijn. Vrouwen zien dat als een sterk punt en zeker niet als zwakte. Ze houden van een sterke man die een brede schouder kan bieden om daar de veiligheid die ze nodig heeft te kunnen vinden. Een Oekraïense vrouw zal gelukkig zijn als een man haar probeert te veroveren.

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw ? Volg de bovenstaande tips en je bent al een heel eind op de juiste weg.

Hoe word je onweerstaanbaar voor een Oekraïense vrouw? – Meer tips

Heb jij zelf nog handige tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel. Zo helpen we elkaar aan succes.

Geef een reactie