Diensten

UkraineLove is een belangrijk dating portaal voor mannen die opzoek zijn naar een Oekraïense vrouw. Wij bieden een aantal interessante diensten aan onze bezoekers en leden. Veel van deze diensten zijn gratis, maar voor sommige diensten is een vergoeding vereist. In onderstaand overzicht kun je meer informatie vinden over onze diensten.


Persoonlijke matching

Het kan voorkomen dat je geen zin of tijd hebt om via de online dating een geschikte vrouw te zoeken. Je kunt dan gebruik maken van onze persoonlijke matching. Je kunt je hiervoor gratis bij ons inschrijven. Wij gaan dan op basis van jouw gegevens een partner zoeken in ons bestand. Je betaalt ons een vergoeding op basis van het aantal matches die jij van ons ontvangt. Hierover maken wij vooraf duidelijke afspraken. Je krijgt direct van ons alle persoonlijke gegevens van de dame waarmee jij een match hebt. (Uit privacy overwegingen laten we het aan de dame over om haar adresgegevens te verstrekken aan jou.)

Wil je gebruik maken van onze gratis Persoonlijke matching, neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Vertaal diensten

Niet alle Oekraïense dames spreken goed Engels. We kunnen ons daarom voorstellen dat je graag jullie correspondentie vertaald wilt hebben. Wij vertalen jouw brieven vanuit het Nederlands of Engels dan naar het Russisch/Oekraïens en wij vertalen de correspondentie van jouw dame terug naar het Nederlands of Engels. Je bepaalt zelf wanneer je een brief vertaald wilt hebben. Zo kun je de kosten zelf in de hand houden en betaal je nooit teveel.

Het is uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van een online vertaaldienst zoals Google Translate. Onze ervaring hiermee is dat een dergelijke dienst prima werkt voor simpele zinnen, maar voor persoonlijke brieven schiet deze dienst tekort. Wij raden dus altijd aan om gebruik te maken van deze diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij helpen je graag verder.