sex met een oekraiense vrouw-video

Sex met een Oekraïense vrouw [Video]

Sex met een Oekraïnse vrouw.

In onze cultuur kijkt niemand vreemd op als je sex met elkaar hebt tijdens een eerste date of in de eerste week dat je iemand kent. Dat komt doordat wij (en met name in Nederland) redelijk vrij zijn opgevoed. In Oekraïne ligt dat over het algemeen anders. Het hebben van sex met een Oekraïense vrouw is daar niet zoals is Nederland bijna een vanzelfsprekendheid. Oekraïense vrouwen zijn anders opgevoed en zij zullen in de regel niet op een eerste date of in de eerste week met een man het bed delen.

Laten we onderstaande video eens bekijken en hem daarna bespreken. Er gaan namelijk in deze video een aantal zaken verkeerd. Zodra je begrijpt wat er verkeerd gaat, kun jij deze valkuilen ontwijken en vergroot je de kans op een succesvolle date aanzienlijk.

 

Wanneer we bovenstaande video aandachtig bekijken zien we eigenlijk al in de eerste paar seconden iets mis gaan. Eén van de heren zegt: “Dit is de plek waar we gaan slapen”.  Heren, neem één ding van ons aan. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.

Probeer jezelf nu eens te verplaatsen in de geest van een jonge vrouw. Zij komt uit een totaal ander land en een totaal andere cultuur. Ze is minimaal 1500 kilometer van huis en alles wat ze ziet en hoort is totaal nieuw voor haar. Zo’n situatie zou elke zelfverzekerde vrouw op zijn minst een klein beetje onzeker kunnen maken.

Stel je dan eens voor dat je als jonge vrouw, na een lange en vermoeiende reis meegenomen wordt het bos in. Een afgelegen plek. Daar aangekomen is het eerste wat je hoort “En hier gaan we slapen”. Je zou je voor kunnen stellen dat deze vrouw hoort: “En in dit hol gaan we sex hebben.”

Ik (de schrijver van dit artikel) zou me zelfs als man niet op mijn gemak voelen. Ik zou zelfs al meteen rechtsomkeert willen maken en willen maken dat ik wegkom.

De kamerindeling

Het volgende moment waarop de mannen het in deze video beter anders hadden kunnen doen is wanneer ze binnenkomen in het huisje. Binnen 10 seconden wordt de dames duidelijk gemaakt waar de slaapkamers zijn en waar ze zullen slapen. Hierbij wordt er door de heren direct duidelijk gemaakt dat de vrouwen bij de mannen slapen.

sex met een oekraiense vrouw-bedenkelijk

Je ziet direct dat de schrik van deze jonge vrouwen hem om het hart slaat. Ze denken direct: “Deze heren willen sex met een Oekraïense vrouw”.

Voor deze dames is de toon gezet. Oekraïense vrouwen zijn niet wereldvreemd. Ze begrijpen heel goed wat er gaande is en in hun gedachten spelen zich al scenarios af die regelrecht tegen hun opvoeding ingaan. Sex met een Oekraïense vrouw is zeker een optie, maar niet op deze manier. De manier waarop de mannen het aanpakken komt erg respectloos over. Vanzelfsprekend gaan de dames hier niet in mee.

De oudste van de dames geeft ook aan dat het in Oekraïne niet gebruikelijk is om direct met een man het bed in te duiken.

Hoe had het beter geweest?

De mannen hadden best een kans gehad om samen met hun dame in het bed te belanden, maar dan hadden ze het totaal anders aan moeten pakken. Allereerst hadden ze er voor moeten zorgen dat hun vrouw op haar gemak is. De manier waarop de mannen het aanpakken, geeft de vrouwen het gevoel dat ze hier zijn voor slechts een enkele reden; sex met een Oekraïense vrouw.

Wanneer de mannen meer respect hadden getoond voor de vrouwen, hadden ze het eerst gemakkelijker en comfortabeler gemaakt voor de vrouwen. Laat de dames eerst zelf eens het huisje bekijken. Laat ze rustig rondsnuffelen. Wil je iets vertellen over de slaapplekken, ga er dan in eerste aanleg vanuit dat je niet samen met haar in 1 bed slaapt. Zorg ervoor dat ze op zijn minst het gevoel heeft dat ze veilig is, dat ze een eigen slaapplek heeft.

sex met een oekraiense vrouw-drank

Plan B, Drank

Het volgende waar het totaal verkeerd gaat is het zogenaamde “plan B.” De drank. Voor het gemak stoppen de heren met het laten zien van het onderkomen. Er zal vast wel meer zijn geweest dan alleen de slaapkamers. De heren zijn zo gefocust op hun “avontuur” dat ze in hun hopeloosheid aan de drank willen.

De dames in kwestie worden dus direct geconfronteerd met twee zuipende heren. Zoals eerder gezegd, de dames zitten inmiddels al in een bepaalde mindset. Deze heren willen absoluut sex met een Oekraïense vrouw en zij zijn daarin het “lijdend voorwerp”.

De dames hebben zojuist aangegeven dat ze niet bij de heren willen slapen en ze begrijpen heel goed dat het “Nederlandse onderonsje” een uiting van onvrede van de heren was. In hun nuchtere hoofden snappen zij dus heel goed dat de drank niet alleen voor de gezelligheid is. Ze snappen heus wel dat alcohol gebruikt kan worden om ze “losser en gewilliger” te maken.

Alcohol en mannen

Houd daarbij ook in gedachten dat Oekraïense vrouwen altijd op hun hoede zijn wanneer een man drinkt. Drankmisbruik door mannen komt in Oekraïne relatief vaak voor. De dames zijn dus meteen op hun hoede als de heren binnen twee minuten nadat ze zijn binnengekomen al aan de drank willen.

Ook hier laten de mannen hun ongenoegen weer blijken en ook dit geeft de dames weer aan dat er geen enkele sprake van respect is naar de dames.

Uiteraard begrijpen we wel dat het hier om Nederlandse televisie gaat en dat we hier een extreme situatie zien. Het is echter wel goed om te bekijken wat er nou allemaal verkeerd gaat.

sex met een oekraiense vrouw-respect

Respect

Er zijn een aantal zaken erg belangrijk tijdens het daten. Sex met een Oekraïense vrouw is niet onmogelijk in een vroeg stadium van het daten, maar het is ook niet vanzelfsprekend. Toon je respect aan je vrouw en laat haar ook voelen dat je haar echt respecteert.

Oekraïense vrouwen willen zeker voor hun man zorgen en dat betekent dat ze ook op seksueel vlak zullen zorgen dat je niets tekort komt. Voordat ze het bed met je deelt, is het belangrijk dat er vertrouwen is. Vertrouwen van haar kant dat jij serieus bent. Ze moet vertrouwen hebben in jou als man. Ze wil bijna zeker weten dat jullie relatie duurzaam zal zijn en dat jij de juiste partner bent waar ze haar intimiteit aan zal geven.

Snelle sex met een Oekraïense vrouw

Sex met een Oekraïense vrouw bereik je niet door haar te pushen of haar vol te gieten met alcohol. Je bereikt het door haar te respecteren als jouw dame en haar vertrouwen te krijgen. Vertrouwen is het belangrijkste. Vertrouwen kost tijd en oprechtheid. Zoek je snelle en makkelijke sex, zoek dan niet op een datingsite. Ga naar Oekraïne, duik een louche club in en zoek daar een chick om een keer sex te hebben.

Serieuze partner

Ben je echter opzoek naar een serieuze levenspartner, behandel de vrouw die je gevonden hebt dan ook als een serieuze levenspartner. Verdiep je in haar cultuur, haar land en in haar gewoontes. Verdiep je in haar persoonlijkheid en respecteer haar. Kortom: Doe onderzoek en benader je zoektocht met serieuze intenties.

Wat vind jij dat deze mannen beter hadden kunnen doen? Plaats je opmerking onder dit bericht.

Geef een reactie