magic date cupido

Magic Date – Laat Cupido Werken

Kun je geen keuze maken uit onze onze lieve en mooie dames ? Geen nood! Laat Cupido het werk doen met een Magic Date. Met een Magic Date ben je sneller op weg EN je kansen zijn veel groter.

Hoe werkt een Magic Date?

Magic Date-UkraineLoveJe maakt een account aan op onze website. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. (het is geen profiel, dus je gegevens zijn niet openbaar en worden ook niet gedeeld met anderen.)

Jij schrijft een introductiebrief en daarbij voeg je minimaal 2 en maximaal 4 recente foto’s van jezelf.

Je geeft ons het gewenste leeftijdsbereik van jouw ideale date en je vertelt ons of ze wel/geen kinderen mag hebben. (Je kunt meer criteria toevoegen tegen een meerprijs.)

Cupido gaat aan het werk voor jouw Magic Date

Cupido stuurt vervolgens jouw introductiebrief en jouw foto’s aan de mooie dames in ons bestand die voldoen aan jouw selectiecriteria.

Van de dames die reageren, kies jij de leukste uit en geeft aan ons haar inschrijvingsnummer door. Met deze dame ga jij op Magic Date. (of je hebt een Skype date met haar als je niet in Kiev bent)

Wanneer er geen dames zijn die interesse tonen, krijg je de mogelijkheid om kosteloos een andere dame te kiezen uit ons bestand. (hiervoor rekenen wij die geen extra kosten)

Wil je liever je kansen vergroten en meer dan één dame daten? Dat kan tegen een kleine meerprijs. (We hebben zelfs erg interessante pakketten voor een ongelimiteerd aantal dates.)

Binnen 7 Dagen Jouw Magic Date

Zodra wij jouw gegevens en de betaling hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen een (aantal) dame(s) aan je voorstellen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de gegevens van de dame van jouw keuze aan ons door te geven en wij regelen de rest.

Ga je op een echte Magic Date in Kiev, dan krijg je er ook nog eens een interessante bonus van ons bij.

Laat Cupido dus het werk doen en meld je vandaag nog aan voor een Magic Date.

 

Magic Date - order now