Succesverhalen

Succesverhalen

Inmiddels hebben wij een aantal van onze leden mogen helpen elkaar te vinden. Zij hebben besloten hun succesverhalen met ons te delen, zodat jij kunt zien hoe gelukkig zij met elkaar zijn. Uiteraard is er nooit een garantie tot geluk, maar je kunt het geluk best een handje helpen door de juiste matching toe te passen.

UkraineLove werkt met een beproefde en psychologisch onderbouwde methode, waarbij we in de diepte uitzoeken wat jouw persoonlijke match zou kunnen zijn. Wij matchen niet op uiterlijk, maar wij matchen op persoonlijke eigenschappen en gemeenschappelijke interesses van jou en jouw eventuele partner. UkraineLove gelooft niet in computerprogramma’s die op basis van cijfertjes een match kunnen maken. Wij vertrouwen op onze matchmakers en psycholoog. Alleen zo kunnen wij een hoge succesratio beloven.

Onderstaand delen een aantal van onze leden hun succesverhaal. We hopen dat deze succesverhalen een inspiratie voor je mogen zijn. Voor ons zijn deze succesverhalen zeker een grote bron van inspiratie en energie. Ze zorgen ervoor dat wij elke dag weer ons uiterste best doen om voor jou die ene speciale match te vinden.

Succesverhalen – Peter en Anna

Succesverhalen-anna-en-Peter1

“Ik was nog nooit zo gelukkig als nu!”

In de zomer van 2016 vond ik Ukrainelove via Google. Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe partner en na verscheidene mislukte en korte relaties besloot ik mijn geluk op het Internet te beproeven.

Het profiel van Anna kwam als eerste voorbij in de match functie op de website en ik was eigenlijk meteen verkocht. Een voorzichtig berichtje werd door mij verzonden en ik verwachte eigenlijk niet eens een antwoord.

Tot mijn verbazing kreeg ik 3 dagen later een antwoord van Anna. Het was een leuke Email en ze schreef ook nog in het Engels.

Succesverhalen-anna-en-Peter3

We begonnen te chatten en al snel wisselden we onze Viber gegevens uit. Alles klopte gewoon.

Snelle ontmoeting.

Nadat we een maand gechat hadden, besloten we elkaar te ontmoeten in Kiev. De eerste keer dat ik haar zag, wist ik dat Anna de juiste vrouw voor mij zou zijn. We hebben twee heerlijke weken gehad in Kiev en we werden alsmaar meer verliefd op elkaar.

Bij mijn terugkomst in Nederland kon ik Anna maar niet uit mijn gedachten zetten. Ze zat de hele dag in mijn hoofd en ik dacht aan niets anders dan Anna. Een vriend van raadde me aan om snel weer terug te gaan naar Kiev en in een impulsieve bui kocht ik gewoon een ticket.

Totaal overdonderd.

Anna was totaal overdonderd dat ik 3 weken later alweer op bezoek wilde komen, maar ze was tegelijkertijd ook superblij! We zijn inmiddels getrouwd en Anna is in verwachting van ons eerste kindje. De planning is dat Anna na de bevalling naar Nederland zal komen om zich hier te vestigen.

Ons geluk kan niet meer stuk. Heel hartelijk bedankt UkraineLove

Anna en Peter.